TARIEVEN ONDERHOUDSABONNEMENT

Jaarlijkse service en onderhoudsabonnement waterdamphaarden

INSTALLATIE VERZORGD DOOR HAARDENCENTRUM ALKMAAR

Tarief jaarlijks onderhoud bij abonnement afgesloten binnen één  jaar na installatie datum 

Eenzijdig / 1 ruit                                       € 270,- *

Hoek of tunnel / 2 ruiten                          € 280,- *

Erker of panorama / 3 ruiten                    € 290,- *

* inclusief transducer en in-line filter. verplicht bij onderhoud

18 maanden na installatie datum geen onderhoud

Wanneer er langer dan 18 maanden geen onderhoud werd gepleegd aan de haard rekenen wij naast de kosten van het reguliere onderhoud een  ‘service toeslag technische nulmeting en reiniging’ extra.

Tarieven service toeslag technische nulmeting en reiniging

Eenzijdig / 1 ruit                                       € 175,-

Hoek of tunnel / 2 ruiten                          € 185,-

Erker of panorama / 3 ruiten                    € 195,-

Kritische onderdelen worden extra nagekeken en indien nodig (preventief) vervangen en berekend

INSTALLATIE VERZORGD DOOR DERDEN

De partij die de haard heeft geleverd en geplaatst is verantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen. Neem in dat geval dus contact op met de leverancier of installateur.

Maar is de leverancier of installateur niet te achterhalen, geeft deze geen gehoor of bestaat door omstandigheden niet meer dan kunnen wij het onderhoud mogelijk overnemen onder de voorwaarden dat de haard niet ouder is dan 5 jaar is en van de ondersteunende merken waar wij specialistische kennis van in huis hebben namelijk Faber, Dimplex en Kalfire.

Technische inspectie

Indien aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan plannen wij een afspraak in voor een technische en visuele inspectie. Wij beoordelen of de haard is geïnstalleerd volgens de installatievoorschriften van de leverancier.

Is de installatie in orde dan plannen wij een tweede afspraak met de servicemonteur die de haard technisch weer in orde maakt waarbij de slijtage delen worden vervangen en het onderhoud wordt uitgevoerd. De kosten bestaan dan uit een service toeslag, het onderhoudstarief plus de (slijtage) onderdelen. Raadpleeg onze tarieven.

Indien de installatie niet is geïnstalleerd volgens de voorschriften van de leverancier dan ontvang je voor de aanpassing(en) een offerte. Na akkoord plannen wij de werkzaamheden in. Aansluitend worden slijtage delen van de gashaard vervangen en het onderhoud uitgevoerd

De kosten voor de technische inspectie bedraagt € 345. De kosten voor het onderhoud, toeslag en (slijtage) onderdelen worden separaat berekend.

  • Inspecties worden niet ingepland in de periode van 15 september tot en met 15 maart.
  • Pas na ontvangst van de betaling worden de werkzaamheden ingepland. Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

In alle gevallen geldt: Waterdamphaarden die ouder zijn dan vijf jaar en geen specialistisch onderhoud hebben gehad nemen wij nooit in onderhoud.