Primeur in Alkmaar! Draai Vuurhaard DF33 van Brunner!

Een gietijzeren haard van 50 bij 50 centimeter die eenvoudig met de hand of met een afstandsbediening naar elke gewenste positie is te draaien: dat is de nieuwe Draai Vuurhaard DF 33, een unieke haard met verschillende warmteopslagmodules van Brunner, de Duitse producent van hoogwaardige kwaliteitshoutkachels.

Veel vuur, liefst te zien van verschillende kanten, niet te hoge warmteafgifte én een hoog rendement: het is allemaal gecombineerd in de Draai Vuurhaard DF 33, een kachel met een slimme warmteverdeling en grote glasruiten.

Draaibaar vuur, slimme warmteverdeling
De Draai Vuurhaard DF 33 is een boven en onder gelagerde gietijzeren kubus, die eenvoudig via een bedieningshendel met de hand naar de gewenste positie kan worden gedraaid. Optioneel is een afstandsbediening beschikbaar.
Het vermogen van 6-7 kW wordt verdeeld over verschillende warmteopslagmodules: 50% direct via de gietijzeren kubus en 50% indirect en vertraagd door de keramische opslagmodule of als convectiewarmte via een warmtewisselaar. Dat maakt de haard met name ook geschikt voor kleinere ruimtes. Eventueel kan de geavanceerde verbrandingscomputer van Brunner, de EAS, worden toegepast voor de meest optimale & schone verbranding.