OPEN TIJDENS LOCKDOWN

Vanaf dinsdag 15 december tot ten minste dinsdag 19 januari 2021 heeft de overheid een strenge lockdown ingesteld. Het doel daarvan is om contacten tot een minimum te beperken. Het was in veel winkels, winkelstraten en publieke ruimtes de afgelopen tijd veel te druk waardoor anderhalve meter afstand tussen mensen niet kon worden gewaarborgd. Gevolg is dat de corona besmettingen flink zijn opgelopen en de vrees bestaat dat die trend zich doorzet waardoor de medische zorg onder druk komt te staan.  

Onder andere winkels waar geen levensmiddelen worden verkocht dienen de deuren te sluiten. Om die reden is particulier bezoek aan onze showroom tot ten minste 19 januari niet mogelijk.

Onze dienstverlening blijft zo goed als intact.

Nu een fysiek bezoek aan de showroom niet mogelijk is kan dat op afstand en digitaal wel. En voor het bespreken van wensen en mogelijkheden voor een haard, kachel en de installatie kunnen we ‘virtueel’ aan tafel. Maak daarvoor een afspraak met onze adviseurs. Dat kan op de website of telefonisch.

Voor het inmeten en de opname van werkzaamheden komen we zoals gebruikelijk langs.

De showroom is dus dicht maar het bedrijf blijft geopend. Plaatsingen gaan door en onze medewerkers zijn op een verantwoorde manier ‘gewoon’ aan het werk.  

 

Algemene maatregelen

  • Wij schudden geen handen en houden anderhalve meter afstand van elkaar.
  • Er is extra aandacht voor persoonlijke hygiëne. Maar ook extra aandacht voor hygiëne in de kantoren, showroom en sanitaire ruimtes.
  • Bij griepverschijnselen blijven onze medewerkers uit voorzorg thuis.
  • Onze medewerkers zijn alert op ziekteverschijnselen en zullen daar zo nodig naar informeren.

 

Blijf gezond!