LENTEKRIEBELS: UW REBEL ONE MET EEN MAESTRO PIZZAOVEN CADEAU!

Vier de Komst van het Voorjaar met Haardencentrum Alkmaar!

Het is tijd om afscheid te nemen van de koude winterdagen en een warm welkom te geven aan de frisse, bloeiende lente. Terwijl de natuur ontwaakt, biedt Haardencentrum Alkmaar u de perfecte gelegenheid om uw buitenruimte te transformeren met onze exclusieve voorjaarsdeal.

Bij elke aankoop van de Rebel One kachel, inclusief professionele installatie van het rookkanaal, ontvangt u een Maestro Pizzaoven geheel GRATIS.

De Rebel One kachel brengt warmte en stijl in uw huis, terwijl de Maestro Pizzaoven het buitenleven opfleurt met gezellige pizza-avonden onder de sterren. Samen zorgen ze voor het perfecte evenwicht tussen binnen gezelligheid en buiten plezier.

Bezoek onze showroom of maak een afspraak en ontdek hoe de Rebel One kachel en Maestro Pizzaoven uw binnen- en buitenleven kunnen verrijken.

Ontdek hier meer over de Rebel One en de Maestro Pizzaoven

TERUG VAN WEGGEWEEST, HOUTKACHEL HASE BASILIA

Twee jaar geleden verdween onze Basis houtkachel uit het assortiment maar is nu weer terug, sterker dan ooit en wel heel gunstig geprijsd! Een kachel voor het hele gezin. Waar jong en oud omheen verzamelt en tijd voor elkaar neemt. Dat is onze Basilia. Dankzij het grote panoramavenster geniet u optimaal van het gezellige haardvuur. Lees meer

Fontana Forni pizza ovens

Ontdek de wereld van Fontana Forni Pizzaovens bij Haardencentrum Alkmaar!

Wij presenteren met trots in onze showroom (en buiten) de Fontana Forni Pizzaovens, waarvan er maar liefst twee ovens in werking staan.

Wacht niet langer, laatje inspireren en neem een stap in de richting van de meest heerlijke pizza-avonturen!

HASE-IQ HET INTELLIGENTE VUUR

Het is zover!  Vooruitstrevend, grensverleggend en een technisch hoogstandje. HASE introduceert het intelligente vuur, DE HASE iQ. En onderweg naar nul-emissie; een upgrade met katalytische techniek HASE iQ+. 

Lees meer

Faber e-MatriX

De Nationale Innovatie en Duurzaamheidsprijs Wonen 2019 is toegekend aan onze Faber e-MatriX electrische inbouwhaard. De jaarlijkse prijs wordt toegekend door het voorlichtingsbureau Wonen aan ontwikkelingen die zich onderscheiden op het gebied van innovatie in combinatie met duurzaamheid.

Lees meer

HASE BASILIA

De opvolger van het populaire model Bari die twee jaar geleden uit het assortiment werd gehaald. Maar nu terug, sterker dan ooit en wel heel gunstig geprijsd! Een kachel voor het hele gezin. Waar jong en oud omheen verzamelt en tijd voor elkaar neemt. Dat is de Basilia. Dankzij het grote panoramavenster geniet u optimaal van het gezellige haardvuur. Leverbaar in drie kleuren. De topplaat is vervaardigd van staal, speksteen of keramiek. Zo is het mogelijk om de uitstraling van de kachel te personaliseren en af te stemmen op de woonstijl.

Duurzaam Verwarmen

Steeds vaker zoeken we naar duurzame oplossingen om onze woning te verwarmen. Het stoken van biomassa, hout en pellets is zo’n duurzame manier. Niet alleen vanwege het hoge rendement van de haard of kachel, maar ook omdat hout een hernieuwbare brandstof is, in tegenstelling tot de fossiele brandstof olie. 

Een ander aspect van duurzaam verwarmen is het optimaal benutten van de opgewekte energie en zorgen dat deze niet verloren gaat. Haardencentrum Alkmaar biedt verschillende systemen aan die niet-gebruikte warmte opslaan of transporteren naar andere vertrekken, of systemen waarbij warmte pas wordt opgewekt als er vraag naar is. 

Lees meer

Aardgas blijft beschikbaar, ook als Groningen in 2030 sluit

Voor bijna alle woonhuizen blijft aardgas de komende vijftien jaar gewoon beschikbaar. Een gashaard is en blijft een prima investeringMet de huidige discussies kunt u zich afvragen of het gebruik van gas nog toekomst heeft in Nederland. In de media wordt hierover veel gezegd en geschreven, maar bent u zich bewust van alle feiten? In Nederland gebruikt ca. 95% van alle huishoudens nog steeds gas. Als al deze huishoudens (ruim 7 miljoen) over zouden gaan op elektrisch, dan hebben we enorme hoeveelheden extra elektriciteit nodig. Het huidige elektriciteitsnet zou dit niet aankunnen en de elektriciteit dient ook nog op een duurzame manier opgewekt te worden, want elektriciteit ontstaat niet vanzelf.

Lees meer

Primeur in Alkmaar! Draai Vuurhaard DF33 van Brunner!

Een gietijzeren haard van 50 bij 50 centimeter die eenvoudig met de hand of met een afstandsbediening naar elke gewenste positie is te draaien: dat is de nieuwe Draai Vuurhaard DF 33, een unieke haard met verschillende warmteopslagmodules van Brunner, de Duitse producent van hoogwaardige kwaliteitshoutkachels.
Lees meer

Stimulering van kwalitatieve haarden en kachels

Particulieren en bedrijven die een hoogwaardig kwalitatieve houtkachel of gashaard kopen ter vervanging van een oud toestel (15 jaar of ouder) of openhaard, kunnen met ingang van 1 januari 2018 een inruilpremie krijgen op het aankoop- en installatiebedrag. De Vervangingsregeling oude houtkachels, haarden en openhaarden, een initiatief van de NHK (Nederlandse Haarden- en Kachelbranche), is er op gericht om verouderde en bovenmatig vervuilende toestellen uit de markt te verwijderen.

Lees meer