HASE-IQ HET INTELLIGENTE VUUR

Het is zover!  Vooruitstrevend, grensverleggend en een technisch hoogstandje. HASE introduceert het intelligente vuur, DE HASE iQ. En onderweg naar nul-emissie; een upgrade met katalytische techniek HASE iQ+. 

iQ HET INTELLIGENTE VUUR
Hase ontwikkelt en fabriceert al meer dan 40 jaar de beste houtkachels. In de fabriek in Trier worden de kachels ontworpen en gebouwd, duurzaam, regionaal en met alle hun kennis, 100% ‘made in Germany’. Met alle kennis, vakmanschap en in samenwerking met het Fraunhofer Institut is er de afgelopen jaren hard gewerkt aan innovatie van verbranding. De iQ; het intelligente vuur.

Altijd de perfecte omstandigheden creëren voor een schone verbranding. Dat doet iQ. Met de iQ-technologie en de intelligente besturingssoftware dat zorgt voor een automatische luchtregeling. iQ analyseert realtime de temperatuur van de verbrandingskamer en zorgt voor een optimale luchttoevoer in elke verbrandingsfase. Hierdoor brandt het vuur in de kachel altijd onder de beste omstandigheden en zorgt voor een schone en milieuvriendelijke verbranding.

iQ+ UPGRADE, ONDERWEG NAAR NUL EMISSIE! 

De iQ+ upgrade is voor iedereen die streeft naar nog lagere emissiewaarden. De iQ+ is een aanvulling op de iQ-technologie met een katalytische technologie in de houtkachel. De combinatie van deze technologieën zorgt ervoor dat er in elke verbrandingsfase aan de testcriteria van de Blauer Engel-certificering wordt voldaan. De iQ+ technologie is volledig geïntegreerd in de kachel. Er zijn dus geen aanvullende, constructieve of andere aanpassingen aan het rookgasafvoerkanaal nodig.

Laat je inspireren in onze showroom of op HASE IQ