Maartje en Stefan Vlaar

Leander en Dave,

 

namens mijn vrouw en mij grote complimenten aan jullie collega’s die afgelopen maandag bij ons de gehele ombouw van onze schouw hebben vervangen. Betonblokken zijn vervangen door een nieuw en veel lichtere constructie, hetgeen het probleem van scheuren in de mantel nu voor eens en voor altijd zou moeten hebben verholpen.

Wij willen met nadruk melden dat wij, net als bij de eerste reparatie (plaatsen van roosters waardoor warmte zijn weg kon vinden), jullie collega’s enorm zorgvuldig en netjes te werk zijn gegaan. Ons sierplafond, het scanbehang, de houten vloer, alles werd met zeer veel zorg aangepakt. Alles in het teken zo weinig mogelijk schade te hoeven aanbrengen. Groot vakmanschap, waarvoor nogmaals onze complimenten.

 

Ook aan jullie adres nogmaals woord van dank voor de zeer fijne verhelping van het probleem. Zowel voor jullie als voor ons vervelend om tot 2x toe te maken te krijgen met een gebroken mantel, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat met de nieuwe constructie dit niet meer zal optreden.

 

Heel hartelijk dank. Mochten wij ooit nog een nieuwe haard wensen, dan weten we jullie te vinden. Ik heb overigens ook een onderhoudscontract afgesloten. Vooralsnog niet nodig, daar de heren afgelopen maandag direct eea hebben nagelopen, maar graag voor volgend jaar een onderhoud aan onze ketel.Twitter Facebook