AFWISSELENDE BAAN?

Datum 06-06-2018

 

Afwisselend werk in een leuk team, dat er elke dag weer vol voor gaat om mooie dingen te realiseren.  Bij particulieren, in de horeca, bij bedrijven: je komt overal. Soms gaat het om eenvoudig te plaatsen haarden en kachels, vaker om zeer uitdagende ontwerpen die de nodige creativiteit vragen en waarop je meer dan trots zult zijn. Tel daarbij op onze prima arbeidsvoorwaarden en een goed salaris en je gaat elke dag met veel plezier naar je werk.

 

Voor leerlingen is er goede begeleiding en ruimte voor ontwikkeling door het volgen van cursussen of de vakopleiding tot monteur haarden en kachels.

 

 

 

Als warmtebron of vooral als sfeermaker: haarden en kachels zijn er in ontelbare varianten. Het scala aan designs en de veelheid aan innovatieve technieken maakt dat goed advies onmisbaar is bij de keuze voor de juiste haard. Onze adviseurs begeleiden het gehele traject van de keuze voor een haard of kachel tot en met de plaatsing ervan. En zij zoeken een nieuwe, enthousiaste collega!

 

VERKOOPADVISEUR HAARDEN & KACHELS

(32-40 uur per week)


Wat ga je doen?

Haarden en kachels brengen sfeer en warmte in elke ruimte. Woonkamer, bedrijfspand, restaurant: een haard of kachel is een verrijking voor elke ruimte. Jij adviseert klanten - in de showroom en op locatie - over de mogelijkheden en denkt actief mee over de inrichting van de (woon)ruimte in combinatie met de haard. Je stelt offertes op en begeleidt klanten bij de realisatie van hun droomhaard. Onze sfeervolle showroom is jouw werkplek en die houd je vanzelfsprekend op orde en representatief. Daarbij houd je je kennis op peil door regelmatig leveranciers te bezoeken en informatiedagen bij te wonen.

 

Jouw belangrijke rol

Omdat wij altijd de beste kwaliteit en service willen verlenen, vinden we het belangrijk dat jij onze klanten vakkundig informeert. Als verkoopadviseur heb je een belangrijke rol in de keuze voor de juiste haard en daarom ben je klantgericht en kun je wensen van onze klanten goed vertalen. Je bent communicatief sterk, commercieel gedreven, leergierig en flexibel ingesteld. Je werkt graag zelfstandig (in een team met collega’s die net zo bevlogen zijn als jij), je bent nauwkeurig en neemt je verantwoordelijkheden. Bij voorkeur heb je een commerciële opleiding op minimaal MBO niveau gevolgd en je bent in het bezit van rijbewijs B. Ook is het handig als je (bouw)tekeningen kunt lezen en bouwkundig inzicht hebt en kunt werken met computerprogramma’s als Exact, Afas of Palettecad.

 

Werken bij Haardencentrum Alkmaar

Haardencentrum Alkmaar is een jong, dynamisch, groeiend bedrijf, dealer van vele topmerken en onderdeel van Pierres d’Henri bv. Beide bedrijven zijn gevestigd onder één dak met een toonaangevende showroom waar dagelijks klanten worden ontvangen. Met een frisse kijk op de branche verkoopt en installeert Haardencentrum Alkmaar natuurstenen schouwen, haarden en kachels in heel Noord-Holland. Wij richten ons op het hogere segment, bieden exclusieve haarden en kachels en uitdagende haardpartijen aan. Serviceniveau, veiligheid, kwaliteit en hoogwaardige afwerking staan bij ons hoog in het vaandel.

 

Solliciteren?

Voel je je aangesproken en wil je ons enthousiaste team vaste medewerkers versterken?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Leander Piek op 072 56 42 076 of stuur een e-mail.

 

Lees de gehele vacature als PDF >

Parttime baan ?31-08-2018
Opruiming22-06-2017
AFWISSELENDE BAAN?06-06-2018
Vorige
Volgende

Informatie aanvraag

Naam*
Telefoonnummer*
E-mail adres*
Opmerkingen
Of bel

072 564 2076

Parttime baan ?

 

Wij zijn op zoek naar een parttime

 

Receptioniste / Telefoniste